Over ons, Nena Eikhout

Eikhout Marketing ondersteunt ZZP’ers en MKB-bedrijven op het gebied van online marketing. Eikhout Marketing is opgericht door Nena Eikhout. 

Nena Eikhout: ”Al jaren ben ik bezig met het ondersteunen van bedrijven met hun (online) marketing werkzaamheden. Naast mijn huidige baan als Webmaster / Online Marketeer, ben ik jaren geleden de uitdaging aangegaan om als zelfstandig ondernemer bedrijven te helpen met hun marketing werkzaamheden en grafische vormgeving. Met veel passie oefen ik dit vak uit, ik ben dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik zie erg veel kansen om bedrijven de online kanalen succesvol te laten inzetten. Ik ben een echte ‘Doener’ en houd ervan om een uitdaging aan te gaan.

Ik word er enthousiast van om bedrijven de mogelijkheden te laten zien van de inzet van de online kanalen. Ik zie namelijk dat veel bedrijven en ZZP’ers moeite hebben met het effectief online bereiken van hun doelgroepen.

Websites – Persoonlijk betrokken

De websites die ik bouw, zijn technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je direct goed geïndexeerd wordt. De websites die ik oplever zijn vormgegeven naar wens van de klant en kunnen eenvoudig beheerd worden in het CMS systeem WordPress. Door mijn grafische ervaring kan ik voor een ondernemer ook deze behoefte vervullen. Mijn ontwerpen vervorm ik in webdesigns, maar ook in flyers, visitekaartjes, Facebook advertenties/Facebook posts en meer!

Ik ben altijd erg betrokken bij elk project, klanten kunnen mij dan ook persoonlijk bijvoorbeeld Whatsappen. Wil je graag dat ik je help en advies geef in jouw persoonlijke en/of bedrijfsmatige situatie? Je kunt hier contact met mij opnemen of stuur een mail naar info@eikhoutmarketing.nl

Onze belangrijke eigenschappen

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk betrokken
  • Bereikbaar
  • Goede service
  • Betaalbaar
  • Professioneel
Contact opnemen