Social media inzetten voor je bedrijf?

Ben je aan het stoeien met de inzet van Facebook? Instagram? Twitter? Of misschien wel Pinterest? Kom je niet echt verder dan een paar berichtjes aan je fans? En levert het toch niet het gewenste resultaat op? We helpen je graag! Dagelijks zijn we bezig met het onderhouden van social media pagina’s voor bedrijven. De mogelijkheden van de inzet van social media zijn oneindig, er is zoveel mogelijk dat interessant is voor je bedrijf!

Social media afbeeldingen maken

Eikhout Marketing verzorgt ook de uitstraling van je bedrijf op social media. Denk hierbij aan een professionele omslagfoto met profielfoto voor Facebook die bijvoorbeeld in elkaar ‘overloopt’? Of een creatieve uiting die je op Instagram en Facebook wil communiceren? Of misschien wel via Twitter of Pinterest? De afbeeldingen worden opgemaakt op het exacte formaat van het social media kanaal, zo is de kwaliteit super scherp en komen de (eventuele) teksten goed in beeld!

Is het adverteren door middel van Facebook interessant voor jouw bedrijf? En hoeveel moet ik hieraan besteden? De kosten zijn volledig afhankelijk van je eigen budget. Je kunt als bedrijf zelf het doel, de doelgroep, het budget en de inhoud van je Facebook advertenties instellen.

Voordat je een Facebook advertentie gaat instellen, zal je moeten bedenken wat je doel bij de advertentie is. Is het doel om nieuwe likes te verzamelen? Of om meer bezoekers naar je website te leiden? Of wil je juist met een bepaald bericht zoveel mogelijk bekendheid genereren?

Doelgroep op Facebook / Instagram

Als je het doel helder hebt en je hebt vervolgens een soort advertentie gekozen, dan ga je je doelgroep bepalen. Bij het bepalen van je doelgroep kan je denken aan de demografische gegevens, maar ook aan de interesses van de doelgroep. Hoe specifieker je de doelgroep kiest, hoe relevanter het voor jouw uiteindelijk is en hoe meer mensen uiteindelijk je website gaan bezoeken of je pagina gaan liken, afhankelijk van je ingestelde ‘doel’.

Is je bedrijf bijvoorbeeld gespecialiseerd in ‘Beauty producten’ in Nijmegen? Dan kies je bij je doelgroep de hele omgeving Nijmegen en wellicht een straal eromheen. Vervolgens kun je bijvoorbeeld kiezen voor ‘vrouwen’ in de leeftijd tussen ’16 en 30′, met als interesse gezichtsverzorging, beauty producten etc. Je kunt op deze manier exact je doelgroep bereiken.

Bij het instellen van je advertentie is de tekst en de afbeelding enorm belangrijk! 

Wat is er nu allemaal mogelijk op het gebied van social media? En wat zou interessant zijn voor mijn/ons bedrijf? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden voor jou.

Social media afbeeldingen maken voor je bedrijf.

  Zeer betaalbare prijzen met een professioneel eindresultaat.

  Eikhout Marketing heeft een hoge betrokkenheid en een zeer goede service 

Onze belangrijke eigenschappen

  • Betrouwbaar
  • Persoonlijk betrokken
  • Bereikbaar
  • Goede service
  • Betaalbaar
  • Professioneel
Contact opnemen